”SING!” blev en succé!

Solala fann sig väl tillrätta med Falu Miner Chords och vår systerkör Copper Town Harmony i vår julshow, som vi kallar ”SING!”. När vi stod (och satt) på scenen tillsammans uppstod magisk musik, riviga rytmer och dynamisk dans.

Vi gav två föreställningar i Kulturhuset tio14 på första advent, 3 december 2023, varav en var helt slutsåld.

Denna svängiga konsert i Kulturhuset tio14 i Falun bjöd på en harmonisk blandning av julens sånger, kryddade med rytmiska klanger. Solala gästade med sin unika tappning av kända låtar, och publiken fick njuta av en stämningsfull upplevelse. Det var en dag fylld av musikalisk glädje och gemenskap, där de tre körerna förenades i en härlig harmoni. Ett minnesvärt tillfälle som spred julstämning och skönsång till alla närvarande. 🎶🌟🎄

Många körmedlemmar har berättat om lovord, som dom fått höra från folk i publiken. Det får man väl säga var en succé?

FMC gästar Orsa

Nu är det sommar och uppehåll i körträningen. Men den 12 juli träffas vi och sjunger på gator och torg i Orsayran. 😀

Vi uppträdde där även förra året och hade så kul och fick så mycket uppskattning att vi vill göra om det i år.

Var ska barbershopsång framföras om inte utanför en frisersalong?

Nu övar vi för en ny show i vinter!

Höstterminen har dragit igång och såväl Falu Miner Chords som vår systerkör Coppertown Harmony har börjat öva på nya låtar som ska sjungas från scenen i vinter.

Det blir föreställningar på lördag 3/12 kl. 14.00 och 18.00, samt på söndag 4/12 kl. 14.00. Klicka på annonsbilden, eller skanna QR-koden här, för att köpa biljetter direkt.

Video med kör i karantän under corona

I höstas, när vi alla var vaccinerade  med två doser, kom vi igång med körträningen igen, så pass att vi kunde hålla några fullsatta och uppskattade konserter i juletid. Det är vi tacksamma för att vi hann göra, innan den fjärde coronavågen nu drar in.

Under våren förra året, när vi inte kunde träffas för att sjunga ihop,  fick i stället var och en spela in sig själv, sjungande sin stämma i körens ”profilsång”, Dalamedleyt. Det blev sedan en körvideo som kan ses nedan. Se, hör och njut! 🙂

Uppträdande i Hedemora

På fredagseftermiddagen den 16 okt gav sig en del av kören av till Hedemora för att sjunga för gamla människor på äldreboenden. Det hela genomfördes förstås corona-säkert med avstånd i kören mellan sångarna och ännu större avstånd till publiken. Ändå kunde vi se att det fanns både dom som sjöng med tyst för sig själva och dom som berömde vår sång med glada tillrop.

Vi är kören som håller ton – och avstånd!

I våras upphörde körövningarna p g a corona-pandemin. Men nu i höst drar vi igång igen men med hänsyn tagen till den pågående pandemin. Så varje måndag kl 18 träffas vi för att sjunga tillsammans, företrädesvis utomhus, där vi håller påbjuden halvannan meter i avstånd. Om allt går som det ska, så håller vi ton också! 🙂