”SING!” blev en succé!

Solala fann sig väl tillrätta med Falu Miner Chords och vår systerkör Copper Town Harmony i vår julshow, som vi kallar ”SING!”. När vi stod (och satt) på scenen tillsammans uppstod magisk musik, riviga rytmer och dynamisk dans.

Vi gav två föreställningar i Kulturhuset tio14 på första advent, 3 december 2023, varav en var helt slutsåld.

Denna svängiga konsert i Kulturhuset tio14 i Falun bjöd på en harmonisk blandning av julens sånger, kryddade med rytmiska klanger. Solala gästade med sin unika tappning av kända låtar, och publiken fick njuta av en stämningsfull upplevelse. Det var en dag fylld av musikalisk glädje och gemenskap, där de tre körerna förenades i en härlig harmoni. Ett minnesvärt tillfälle som spred julstämning och skönsång till alla närvarande. 🎶🌟🎄

Många körmedlemmar har berättat om lovord, som dom fått höra från folk i publiken. Det får man väl säga var en succé?